Zwijnaardesteenweg 76, 9000 Gent   09/222.10.64   fotoluxcolor@skynet.be
CANON IXUS 285

Productbeschrijving:

De slanke IXUS met 12x zoom is een stijlvolle, krachtige camera in zakformaat. Maak eenvoudig schitterende foto's en Full HD-video's en deel die moeiteloos via Wi-Fi en NFC. De ultraslanke, stijlvolle en metalen IXUS is gemakkelijk mee te nemen en beschikt over een flexibele 25 mm ultrabreed 12x optische zoomlens met 24x ZoomPlus; zodat je heel eenvoudig elk moment dichtbij of veraf kunt vastleggen in foto's of video's van fantastische kwaliteit.

Met Auto Zoom kies je met één druk op de knop de beste compositie. Het maken van fantastische video's is eenvoudig en leuk. Met één druk op de knop maak je eenvoudig geweldige Full HD-video's (1080p) in MP4-indeling. Ervaar de creatieve veelzijdigheid van het opnemen van video's met de optische zoom en profiteer toch van prachtige, scherpe resultaten dankzij de Dynamic Image Stabilizer.

Sluit aan op je compatibele smartphone of tablet met slechts een tik via Wi-Fi met Dynamic NFC om eenvoudig opnamen te delen.

Gebruik Image Sync om van nieuwe opnamen automatisch een back-up te maken in de cloud en maak schitterende groepsfoto's met wireless Remote Shooting vanaf je smartphone of tablet.

De Wi-Fi-functies zijn makkelijk en snel toegankelijk via de Wi-Fi-knop.

Profiteer van opnamen boordevol details van uitzonderlijke kwaliteit – zelfs bij weinig licht - dankzij een 20,2 Megapixel CMOS-sensor en DIGIC 4+.

De intelligente Optical Image Stabilizer zorgt in elke denkbare situatie voor scherpe beelden en stabiele video's en het grote 7,5 cm (3,0 inch) LCD-scherm stelt je in staat makkelijk op te nemen en af te spelen.

Met één druk op de sluiter analyseert Creative Shot automatisch de scène en maakt vijf extra unieke beelden van je originele opname.

Kom dichterbij en leg verbluffende details vast met 1 cm Macro of door eenvoudig te 'mikken & klikken' met Hybrid Auto en laat de camera automatisch een leuke videosamenvatting in HD (720p) van de dag maken

€ 201.95