Zwijnaardesteenweg 76, 9000 Gent   09/222.10.64   fotoluxcolor@skynet.be
METZ 44AF-1

Productbeschrijving:

Met zijn slanke design en zijn nieuwe snelle voetvergrendelingssysteem is de mecablitz 44 AF-1 digital een ideale oplossing voor prijsbewuste amateurfotografen. Het overzichtelijke bedieningsveld op de achterzijde van het apparaat valt op door zijn hoge bedieningsgemak en goede functieoverzicht. Het hoge vermogen biedt krachtreserves in elke fotosituatie (max. Richtgetal 44 bij ISO 100/21° en 105 mm).

Afhankelijk van de camera heeft hij in de TTL-modus voor elke lichtstemming de juiste toepassingsmogelijkheid klaar. Handmatig kan de fotograaf tot vier lichtvermogensniveaus oproepen en zo de vormgeving van het licht beïnvloeden.

Met het passende camera-model kan de mecablitz ook synchroniseren met het eerste of tweede dichtgaan van de sluiter en biedt daarmee variabele mogelijkheden bij de creatieve vormgeving van het licht.

Afhankelijk van de camera biedt de Metz 44 AF-1 ook een slave-modus aan, draadloos TTL-flitsen wordt zo heel gemakkelijk en opent nieuwe dimensies in fotograferen met flits. Zijn motorzoomfunctie (24-105mm), de volledig zwenkbare reflector met uittrekbare reflectorkaart en de geïntegreerde groothoekdiffusor (12mm) geven fotografen extra creatieve speelruimte. 

€ 179