Zwijnaardesteenweg 76, 9000 Gent   09/222.10.64   fotoluxcolor@skynet.be
METZ 58AF-2

Productbeschrijving:

Ook de winnaar van een Award kan nog beter worden. Het „beste flitsapparaat van Europa 2007/2008 heeft een nieuwe finishing touch gekregen. Om te blijven voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, is een hoogwaardige metalen voet aangebracht, die gemakkelijk met één enkele handbeweging aan de flitsschoen kan worden bevestigd. Technisch blijft als vanouds niets te wensen over.

Het innovatieve high-performance-apparaat beschikt over een USB-interface, waarmee de specifieke firmware van elke variant van het model via computer en internet comfortabel kan worden geactualiseerd. Hij ziet er gestroomlijnd uit, doseert het flitslicht op verfijnde wijze, is makkelijk te begrijpen en buitengewoon krachtig. Uitgerust met innovatieve ontwikkelingen biedt de Metz mecablitz 58 AF-1 digital de modernstehulpreflectortechniek, geavanceerd energiebeheer, een multirange- AFmeetflits en een volledig zwenkbaar reflectorsysteem.

Indien de camera een ingebouwde flits heeft, kan de mecablitz 58 AF-2 digital in het betreffende systeem ook in de servo-modus draadloos worden geactiveerd.

Op grond van zijn hoge richtgetal levert de 58 AF-2 digital niet alleen bijzonder sterke prestaties, maar kan hij ook uitstekend worden gebruikt om indirect te flitsen. Metz heeft een uittrekbare reflectorkaart geïntegreerd voor zijn verticaal en horizontaal draai- en zwenkbare reflector.

Via de geïntegreerde, systeemgestuurde tweede reflector kan bij indirect flitsen extra helderheid bij opnames van dichtbij worden bereikt.

€ 379